Birkenstock

Mijn Birkenstock sandalen

Ik  heb tot nu toe twee  paar Birkenstocks gehad. . Het eerste paar  was de ‘slip on ’ slipper in taupe suède, deze heb ik gekocht op mijn 18e tijdens een ski reis met de familie. Het gezellige rustige stadje waar we waren maakte mij dol op de niet zo standaard schoen: de Birkenstocks. Maar desondanks waren ze ongelofelijk comfortabel.

Birkenstock

Birkenstock

Birkenstock Arizona sandalen

Paar 2 heb ik vorige week aangeschaft bij Slippersnet.nl en ik voelde me weer net zo cool toen ik  op de taupe suède schoenen rondliep.

Dit nieuwe paar is de klassieke vorm van het model Arizona; het dragen van de schoenen voelt alsof ik op wolken loop en ze laten mijn voeten 10 centimeter breder lijken. En eerlijk gezegd kan mij dit helemaal niet schelen.

Ik wil ze gewoon dragen als ik een manier heb gevonden om ze te combineren met andere kleding.

Ik combineer de Birkenstocks tegenwoordig bijna dagelijks met een boyfriend jeans en een kort wit t-shirt , maar ik kan mij niet elke dag zo kleden. Uiteindelijk zal ik deze schoenen ergens anders mee moeten combineren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 1 =